Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sklípkan Americký

7. 2. 2009

Tento pavouk žijící v Austrálii je jedním z nejjedovatějším pavouků světa.  Loví hmyz pomocí signálních vláken natažených od vchodun do nory. Člověk může být náhodně kousnut samcem který vylezá z nory aby vyhledal samici. Naštěstí byl však vyvinut protijed.

Vědecký název: Atrax robustus

Rozšíření: Jihovýchodní Austrálie

Velikost: Délka těla až 4 cm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét


Archiv

Kalendář
<< říjen / 2018 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 134019
Měsíc: 999
Den: 34