Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hranostaj

8. 6. 2008

Hranostaj připomíná větší kolčavu.V létě je zbarven převážně do hněda,v severních oblstech mu kožešina v zimě zbělá,Hranostaj se usazuje kdekoli,kde jsou vhodné úkryty.Živí se hlodavci a ptáky,dokáže ulovit králíky několikrátvětší,než je sám.k rozmožování si vybírajístromovéí dutiny a doupata.

Vědecký název:

Rozšíření: Původně Severní merika,Evropa,Asie,vysazen na Novém Zelándě

Velikost: Délkavčetně ocasu až 40 cm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét


Archiv

Kalendář
<< srpen / 2018 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 131531
Měsíc: 642
Den: 45